Технологијата е чудесна и ни овозможува напредок, но истовремено знае да биде корисна за забавни цели. А истата сега ни овозможи да видиме како ќе изгледаа познатите актери доколку се родеа како жени.

Со помош на компјутерска алатка за преуредување и менување на полот и соодветните карактеристики, познатите актери барем за кратко си го „променија полот“, а резултатите се зачудувачко интересни!

1. Том Хидлстон

2. Крис Хемсворт

3. Роберт Дауни Џуниор

4. Себастијан Стен

5. Том Холанд

6. Чедвик Бозмен

7. Крис Еванс

8. Крис Прат

9. Хју Џекман

10. Иан Мекелен

11. Марк Рафало

12. Џереми Ренер

13. Џош Бролин

14. Бредли Купер

15. Мајкал Б. Џордан

16. Бенедикт Камбербач

17. Вин Дизел

18. Пол Бетани