Како денес изгледаат 25 славни ѕвезди кои во 90-те години беа поим за убавина

Кога некој би нè прашал да опишеме некоја убава личност, најверојатно веднаш би се досетиле на нашите омилени славни ѕвезди.

Некои сигурно би се досетиле на ѕвезди од денешното време, некои би ги замислиле славните личности од минатото. Тоа се должи на фактот дека и покрај тоа што стандардите за убавина со текот на времето се менуваат, сепак некои луѓе остануваат убави и привлечни, без разлика на сè.

Во продолжение следуваат 25 славни ѕвезди кои во минатиот век беа поим за убавина, а еве како изгледаат тие денес:

1. Линда Евангелиста

2. Моли Рингволд

3. Џули Ендрус

4. Брук Шилдс

5. Грејс Џоунс

6. Роберт Редфорд

7. Деби Хери

8. Ким Бесинџер

9. Дајен Керол

10. Беверли Џонсон

11. Пем Гриер

12. Џејн Фонда

13. Синднеј Поитиер

14. Мишел Фајфер

15. Иман

16. Сејд

17. Дијана Риг

18. Пет Кливленд

19. Ворен Бити

20. Лиса Бонет

21. Џоен Колинс

22. Оливија Њутон Џон

23. Дајена Рос

24. Кристи Бринкли

25. Дон Џонсон

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *