Температурата и треската се природна појава кога вашето тело се бори со инфекциите. Настинката, грипот, воспаленото грло и разни други болести можат да предизвикаат покачена температура, што може да биде доста непријатно, така што овој природен лек може да ви се најде при рака.

Ако вашата температура достигне 39°С, посетете го вашиот лекар, без одложување!

Лекот е наменет за полесни случаи и е крајно едноставен и моќен.

Упатство:

1. Измерете половина чаша јаболков оцет и половина чаша мед.
2. Измешајте ги состојките
3. Испијте половина од мешавината наеднаш.
4. Другата половина испијте ја полека, голтка по голтка.

Јаболковиот оцет и медот ги убиваат вирусите во вашето тело и го зајакнуваат вашиот имунитетски систем, помагајќи му на вашето тело да ја намали температурата. И повторно да истакнеме, ако вашата температура дојде до 39°С, веднаш тргнете на лекар!