Интересни фотографии ни ја покажувваат чудната страна на Германија

Во автобусите во Германија се појавува слика на шолја за кафе кога возачот има кратка пауза

На најголемите железнички станици, информациите се врежани на Брајово писмо на оградата

Специјална машина за перење колички за пазарување

Со цел да се заштеди простор, дрвјата се садат директно на sидовите на куќите

Или на покривите

Клупа за сите прилики

Германците се многу креативни во создавањето семафори

 Бранови за сурфање во трговски центар во Германија

Машина за бањање кучиња

Автомати за продажба на месо, пијалоци па дури и играчки

На гробишта има специјални летви на кои се заклучуваат  канти за наводнување

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *