Речиси во секој дом постои еден вишок комплет на прибор за јадење, кој едноставно нема време кога да биде употребен, а на секому му е жал да го фрли. Но, без грижи, токму следните креативни решенија ни даваат фантастични 15 идеи!

Еве како може да ги искористиме старите вилушки на генијален начин: