Илустрации кои реално ја прикажуваат другата страна од современиот свет

Секоја година, човештвото измислува нешто ново. Напредокот никогаш не запира. Меѓутоа, ако внимателно разгледувате, ќе забележите дека всушност најважните проблеми се уште не се решаваат. Овие илустрации за покажуваат тажната страна на модерното општество.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *