Погледнете како брзо, едноставно и лесно да добиете обликувани стомачни мускули, без да мора да посетувате теретани, односно во домашни услови, без притоа да мора да користите било каква опрема. Следните домашни вежби се истовремено совршени доколку сте почетник и немате премногу кондиција: