Американскиот претседател Доналд Трамп заедно со неговото семејство, за првпат е во официјална посета на Индија, при што истите моментално се наоѓаат во Делхи. По овој повод, запазувајќи ја тамошната традиција, Меланија и Иванка избраа уникатни модни комбинации.

Погледнете го извонредниот изглед на двете дами, како и нивните неверојатни фустани, со кои веднаш ги освоија погледните на сите присутни!