Автор на овие необични уметнички дела е американскиот уметник Дејмон Хеленбренд. Доколку редовно пратите што ви подготвуваат ѕвездите и сакате да ја имате апликацијата со најдеталниот дневен хороскоп во Македонија можете да ја симнете тука.