Корисничка на популарниот американски форум Редит споделува еден навидум необичен домашен третман кој решила да го проба со цел да го намали обемот на половината, а кој дал извонредни резултати!

Во пределот на стомакот, таа нанесува смеса од 1 супена лажица оцет и 2 супени лажици вода, а потоа завиткува фолија околу нејзината половина. Првите чудесни резултати може да ги добиете уште следното утро, откако ќе забележите многу помал стомак, а неговото израмнување ќе настане како резултат што благодарение на овој третман, се отстрануваат вишокот на течности во оваа област.

Овој уникатен трик може да го практикувате пред некоја важна пригода или додека паралелно држите одредена диета, со цел да добиете побрзо уште помоќни резултати.