Фотографиите од прекрасните вљубени младоженици го освоија срцето на цел свет. Свадбата на парот беше прогласена за најубавата некогаш што постоела, а истата се одржа во нивната родна Грузија.

Станува збор за вљубените Миријам и Давид, кои воедно важат за најубавиот пар во нивната земја и пошироко. Самата Миријам е „Мис Грузија“, а покрај неа, и нејзиниот сопруг стекна популарност.

И двајцата се заедно веќе 2 години и ја имаат ќерка Марта. Погледнете како изгледа прекрасното среќно семејство.