Фризерка од Сандански, Бугарија објави шокантни фотографии од нејзина клиентка, која ја посетила во фризерскиот салон.

Во описот на фотографиите беше објаснето дека причината за овој ужас со кој се соочила младата жена е шампонот кој го купила, односно таа ја уништила својата прекрасна коса, откако го употребила бугарскиот шампон.

„Купила шампон против првут, препорачан од познати личности. Шампонот почнал веднаш да се лепи по нејзините раце, но и покрај тоа го нанела на косата. Последиците се ужасни. Ни беа потребни 4 дена за да ја средиме нејзината коса“- вели Диди Динева, фризерката која ги објавила фотографиите.

Блескавата долга коса на младат мајка, по миењето се претворила во вистинска катастрофа:

Како изгледала нејзината коса пред употребата на шампонот:

Како изгледа нејзината коса откако фризерката поминала 4 дена, работејќи на нејзиното обновување: