Тешко е да се поверува, но Синди Крафорд наполни 55 години во 2021 година, Наоми Кембел има 51 година, а Хајди Клум има 48 години. Кристи Бринкли неодамна учествуваше во рекламна кампања за производи за нега на кожата, а кога ги гледате овие фотографии, тешко е да се замисли дека жената на нив има 67 години.

Решивме да споредиме фотографии од топ модели направени во различни периоди од нивниот живот и сè уште не можеме да веруваме дека има децении меѓу некои од нив.

Кејт Мос

Тајра Бенкс

Неоми Кембел

Хајди Клум

Кристи Тарлингтон

Алесандра Амбросио

Роузи Хантингтон-Вајтли

Џенис Дикинсон

Сидни Крафорд

Кристи Бринкли