Фотографии кои совршено ја доловуваат елеганцијата и симетријата на Азија

Има многу убавина на овој свет и секој ја дожува на свој начин. Но, понекогаш, очите на талентиран фотограф можат да ни покажат фасцинантни нови агли на светските чуда. Јапонскиот фотограф Рјосуке Косуге преку својот фотоапарат ја покажува фасцинантната едноставност, симетрија и елеганција на Азија, а ние ќе споделиме неколку од неговите воодушевувачки дела.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.