Телото на жената поминува низ многу промени во текот на бременоста и тоа што го гледаме на рекламите и списанијата не е ни близу до реалноста. Така, овој фотограф решил да покаже како навистина изгледаат жените после породување. Во прилог погледнете ги неговите фотографски дела.

Станува збор за професионални фотографии на талентираниот фотограф Џејд Беал: