Маркос Алберти е фотограф, чиј проект наречен „3 чаши“ има многу специфична цел. Тој ги фотографира луѓето кои испиле 0, 1, 2 и 3 чаши вино и резултатите се и повеќе од очигледни, но и дефинитивно интересни!

Еве дел од резултатите од неговиот проект:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10