Фото-илустрации наместо час по анатомија, за да го запознаеме нашиот организам

Уникатен проект на Александар Циарас кој ни дава точна слика што има и што се случува во нашите тела.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *