Како од реклама или само на реклама? Во продолжение погледнете како изгледаат моделите во вистинскиот живот од познатите реклами и откријте кои од нив се вистински природни убавици!

1. Бела Хадид за Диор

2. Саша Лас за Диор

3. Линдзи Виксон за Ив Сан Лоран

4. Карли Клос за Диор

5. Дајен Кругер за Шанел

6. Марина Линчак за Диор

7. Шарлот Касираги за Гучи

8. Андреа Пејиќ за Мејкап Форевар

9. Кара Делавињ за Ив Сан Лоран

10. Дутцен Крос за Лореал

11. Џордан Дан за Барбери

12. Руби Роуз за Урбан Декеј

13. Марта Хан за Ревлон

14. Саша Пивоварова за Лолита Лемпицка

15. Аби Ли Кершо за Келвин Клајн

16. Лара Стоун за Келвин Клајн

17. Арленис Соса за Ланком

18. Хана Бен Абдеселем за Ланком

19. Кендис Сванепул за Макс Фактор

20. Барбара Палвин за Лореал