Младата Андреа Иванова од соседна Бугарија во нејзината земја и пошироко е позната како Барбика, токму поради нејзиниот специфичен изглед со кој девојката сака да наликува на легендарната кукла.

Андреа, која инаку е студент од одделот за германска филилогија при Софискиот универзитет, не планира да запре со операциите наскоро, а сега открива како изгледала пред да направи неверојатна 21 операција на усните: