Еве како би изгледале некои од најпознатите ѕвезди, доколку беа живи денес

Веројатно сте слушнале за 27 клубот, трагична листа на икони кои починале на таа возраст, често поради хедонистичките и високо ризичните начини на живот што ги следеле. Џим Морисон, Џими Хендрикс, Курт Кобејн и Џенис Џоплин се познати примери и за жал има многу повеќе. Но што ако тие беа сѐ уште со нас? Како би изгледале тие денес доколку беа живи? Sachs Media Group се здружи со компанија за фото реставрација и манипулација Phojoe да создадат галерија од овие паднати легенди.

Џон Ленон, би имал 77 години

Боб Марли, би имал 73 години

Елвис Присли, би имал 83 години

Џенис Џоплин, би имала 75 години

Курт Кобејн, би имал 51 година

Џими Хендрикс, би имал 75 години

Боби Дарин, би имал 82 години

Џим Морисон, би имал 75 години

Керен Карпентер, би имала 68 години (The Carpenters)

Кит Мун, би имал 71 година (The Who)

Денис Вилсон, би имал 74 години (Beach Boy)

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *