Познатите и убави дами ширум светот, постојано привлекуваат внимание, каде и да отидат, при што откако ќе станат мајки, јавноста и фановите уште повеќе го зголемуваат својот интерес, прашувајќи се дали детето личи на мајката или сепак не?

Во продолжение ви откриваме чии славни деца очигледно добиле на генетската лотарија и се вистински мали и подеднакво прекрасни копии на нивните славни мајки:

1. Моника Белучи и нејзината најстара ќерка Дева Касел

2. Наташа Поли со нејзиниот син и ќерка

3. Џулија Робертс и нејзините деца

4. Ова е внуката на Џулија Робертс, актерката Ема Робетс

5. Анџелина Џоли со нејзините деца и посвоената ќерка Захара

6. Амбер Валета и нејзиниот син

7. Брук Шилдс и нејзините ќерки

8. Аишварја Раи и нејзината ќерка

8. Адријана Лима и нејзините ќерки

9. Летиција Каста и нејзината најстара ќерка

10. Мерием Узрели и нејзината ќерка

11. Лили Олдриџ и нејзината ќерка

12. Кејт Хадсон и нејзините деца