Човек од Малезија пронашол непосакуван натрапник во тоалетот откога го каснал за задникот

На 22 Март околу 17,10 часот, противпожарната единица беше повикана во предградието Геланг Патах во градот Искандар Путери во малезиската држава Јохор по прилично алармантниот повик за „огромна змија“ што се извиваше во тоалетот на жител.

Питонот долг цели три метри бил откриен во тоалетот откако мажот се обидел да седне – само за да го каснат веднаш на неговиот задник.

 

Што би направиле вие ​​во оваа ситуација? Лично, јас би трчала по ридовите, бидејќи штотуку се реализираа сите мои ирационални стравови. Како повторно опуштено да одите во тоалет?

 

 

Откако го пронашол натрапникот, жителот се јавил во противпожарната единица, која испратила седум пожарникари на местото на настанот  да ја фатат големата змија и подоцна да ја ослободат во дивината.

Шефот на службата, Хаири Заинудин, рече: “Питонот беше успешно фатен, а оттогаш е ослободен далеку од областа каде што беше најден. Змиите обично излегуваат во оваа жешка сезона за да бараат ладни и влажни точки“.

Извинете што ви го уништивме денот.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *