Љубовта е чувство со кое се раѓаме, а најдобриот и прекрасен доказ за ова се овие две бебиња, штотуку родени близначиња, кои не престануваат да се прегрнуваат и да си ги допираат рачињата, уште во првата минута откако се родени.