Oдбирате несоодветна долна облека, еве на што да обрнете внимание при изборот!

Гинеколозите препорачуваат неколку совети кои ќе ви помогнат при изборот на долна облека, која пред се треба да создава чувство на пријатност, без притоа да му штети на вашето здравје....

Само овие 5 работи ќе ви бидат потребни за лето 2017!

Во летниот период, сè се врти околу лесните, транспарентни материјали кои блескаат со свежина и едноставност. Колку и едноставно да звучи, тешко е  да се постигне идеален баланс помеѓу лежерен...

Никогаш не фатила игла и конец, но за 2 часа направила нешто неодоливо! Кога ќе видите и вие ќе посакате да си го направите истото

Да си направите летен фустан во неколку потега. Потребно е само едно парче ткаенина со димензии 2 x 2 метри и...