Оваа жена измислила нова професија, со заработка од 200 евра на ден

Жаклин Семјуел (29) од Њујорк за време на своите студентски денови започнала да се занимава со оваа професија, ако може така да се нарече. Нејзината работа  би се нарекла прегрнувач,...

5 работи кои ги прават мажите кога се заљубени

Секој припадник на посилниот пол знае да ја почитува љубовта, најчесто преку неговите ставови и подршката која безрезервно ја дели со својата избраничка. Дури и оние кои се однесуваат како...

Правило на “50 – 30 – 20” – ако сакате пеперутките во стомакот да траат подолго!

Познатиот ефект на пеперутки во стомакот е проследен со постојана насмевка на лицето и резултат на тоа дека врската штотуку почнала. Ова позитивно чувство на вљубување не мора да трае...

5 работи на кои треба да внимавате кога организирате свадба

Кога станува збор за организација на вашата свадба, потребни се посебни логистички вештини за да можете да ги реализирате сите ваши идеи.  Крајниот резултат треба да ви се допадне најпрво...

4 сигурни знаци дека треба веднаш да ја прекинете врската

По неколку месеци врска и љубовни моменти, следува прашањето: Каде води сето тоа? Ако добиете одговор:  „не знам”, тогаш внимателно размислете. Потрошеното време не можете да го вратите, доколку во...

Исповед: Го изневерив сопругот со друга жена

Тој ден откако го одведов синот во градинка, мајка на негово другарче ме викна на кафе кај неа дома и ме запозна со својата сестра, која и беше на гости....

Ова се работите кои мажите ги обожаваат кај вас, но никогаш нема да ви го признаат!

Мажите можеби нема да ви кажат, но со сигурност го ценат вашиот природен изглед. Ова се неколку работи кои им се допаѓаат кај вас, иако вам воопшто не ви се...

Обратна психологија кај жените: Вака се врти маж на малиот прст!

Не залудно се вели: “Мажот е глава на семејството, но жената е вратот”. Таа е онаа која има способност да ја врти главата, како ќе посака. Ова се само неколку...