Болка во папокот: Кои се 3-те најдобри домашни лекови и кога да посетите лекар

Иако стомакот е поделен на четири главни квадранти, неговиот папок е тешко да се постави во еден специфичен дел. Како резултат, болката околу истиот (перимибиликална болка) може исто така да се чувствува како болка во долниот десен или лев стомачен дел.
Сподели на Facebook
пати видено

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *