Енрике Иглесијас и Ана Курникова се едни од славните парови за кој никој не се надеваше дека ќе успеат да бидат долго време заедно. Но, тие докажаа дека вистинската љубов ги победува сите пречки.

Сега и двајцата се родители и секојдневно неизмерно се радуваат на нивните 3-годишни близначиња, кои очигледно го наследиле најдоброто од двете славни ѕвезди.

Погледнете ги фотографиите со кои близнаците го освоија светот: