Многу луѓе страдаат од акни и белези, а со помош на оваа чудесна домашна комбинација конечно ќе можете да му кажете збогум на овој проблем.

Сè што ќе ви биде потребно да ја подготвите моќната домашна маска е се следните состојки.

Домашна маска од аспирин

Потребни состојки

  • 2 кафени лажици мед
  • 5 таблети аспирин
  • 1 кафена лажица кисело млеко

Начин на подготовка

Измешајте ги сите состојки заедно до добивање една соединета смеса, а потоа добиената маска нанесете на врз чисто лице. Оставете ја маската да отстои 10 минути, а потоа исплакнете со ладна вода.

Практикувајте го третманот 2 пати неделно, додека да го добиете посакуваниот резултат.