Летото во 2019-та година е одбележано со една супер уникатна и модерна тенденција за коса. Станува збор за т.н розево златна боја на коса, која изгледа неверојатно женствено и чудесно!

Инспирацијата се подразбира потекнува од самото розево злато, при што бојата изгледа подеднакво богато и елегантно!

Во продолжение следуваат 20 идеи кои одговараат на сечиј вкус и на секој тип и боја на коса, од светла до темна: