Ако на повеќето концептот за убавина се заснова на едноставноста, особено околу шминкањето- малку маскара и сјај на усните, новите генерации имаат сосема поинаква замисла кога е во прашање изгледот. Во прилог погледнете го најновиот резултат на таквата замисла.

Станува збор за нов тренд благодарение на 16-годишината мејкап артистка Хана Лин, која не само што смислила начин како да го засени стариот тренд на здебелени веѓи, туку комплетно да им ја смени првобитната состојба.

Во продолжение погледнете го нејзините урнебесни идеи. Што мислите, дали би го пробале овој нов тренд?