Кога жената ја менува бојата на косата, таа делумно го менува и својот живот. Со помош на разни нијанси изгледот може да се освежи, да се зајакнат одредени црти на лицето, па дури и визуелно да одземат неколку години од возраста, без посета на козметичкиот салон.

Во продолжение ви откриваме 9 актуелни бои кои веќе ја презедоа модната индустрија, а воедно и бои кои совршено ќе им прилегаат на сите дами ширум светот, без разлика на нивниот личен вкус и изглед:

1. Темна црвена

2. Млечно кафеава

3. Бледо црвена

4. Бојата на косата да одговара на вашата облека

5. Енергична корална

6. Интензивна црна

7. Платинумска руса

8. Кремаста руса

9. Нежно розова (Нијанса на кајсија)