Иако првобитно панталоните се сметале за дел од машката облека, сепак денес дамите ширум светот обожаваат да ги носат, во било која боја и дизајн, одлично вклопувајќи ги во нивните секојдневни, свечени и деловни комбинации.

Во продолжение откријте кои 6 модели на панталони се најактуелни за оваа есен, а кои ќе ве направат секогаш да изгледате елегантно и модерно:

1. Панталони со висок струк, со ремен

2. Широки панталони

3. Пократки широки панталони

4. Панталони во впечатлива боја или шара

6. Кожени панталони