Следното видео претставува еден виртуелен моден водич кој ќе ви покаже како да изгледате послабо, користејќи трикови со вашата облека.

Преку само неколку едноставни чекори, без да мора да купувате нови алишта или да држите диети, инстантно ќе изгледате послабо во вашата облека. Во следното видео, стилистката Гиедре ни открива како: