Употребете обична леплива трака за да ги направите вашите усни совршено мекни, мазни и нежни или измешајте кафе, лимон и паста за заби за да ги отстраните несаканите влакна под пазувите, без да предизвикувате иритација на кожата!

Токму следното видео ни открива 58 неверојатно лесни домашни трикови како дамите може значително да ја подобрат нивната рутина за нега и убавина на нивниот надворешен изглед!