Како да направите ексфолијација на усните, користејќи четка за заби, како да се ослободите од црнките со помош на сода бикарбона и паста за заби или пак, како од шарени боички и топла вода да создадете врвна палета на сенки…

Прекрасни трикови за убавина од старите денови, кои можат да ни бидат од неверојатна корист во денешното модерно време.

Видеото се навраќа во деновите кога шминката не била толку популарна и тренд, а сепак жените изгледале совршено, практикување неверојатни корисни трикови на база на домашните состојки и приборот за јадење: