Иако не треба да се суди на една личност според нејзиниот надворешен изглед, сите сме свесни дека токму истиот е она врз кое го формираме првиот впечаток за луѓето.

А еве кои 4 детали во начинот на облекување откриваат дека станува збор за жена без вкус, според модните експерти:

1. Носи копии од познатите брендови

2. Градникот се познава под облеката или од позади на гол грб

3. Носи премногу високи потпетици секој ден

4. Премногу шарен маникир на ноктите