Доколку ви здосадило до вашите стари фармерки, без грижи, не мора веднаш да купувате нови. Истите лесно може да ги претворите во гламурозно парче, а ова видео ни открива како тоа да го направиме, како и уште многу други фантастични модни домашни трикови!