Да се биде родител не е воопшто лесна задача, особено поради фактот што секојдневието на родителите е исполнето со мал милион на предизвици. Од трикови за цртање до трикови за рециклирање на старата детска облека, следното видео е генијален водич за сите мајки и татковци!