Остана уште сосема малку време до новата година, а можеби поради бројните обврски или ограничениот домашен буџет најчесто не сме во можност да им купиме подароци на најблиските, но без грижи, токму следното видео ни открива 34 прекрасни идеи кои се идеалното решение за ваквите ситуации!

Станува збор за фантастични идеи за домашно изработени новогодишни честики, кои може брзо и лесно да ги подготвиме, а поради нивната уникатност и креативност, дефинтивно ќе ги воодушевиме нашите најблиски и пријателите!