Како да се справите со лепливата кожа, која при високите температури го прави седењето во кратки панталони и здолниште неудобно и невозможна мисија или како да го спречите кревањето на летниот фустан при ветровити движења?

Токму следните трикови ќе им помогнат на жените брзо и лесно да се справат и да ги спречат овие и бројни други непријатните секојдневни ситуации, кои се чест проблеми во летниот период и при високите температури.