Како практично да ги здиплите крпите и истите да ја задржат таа форма, како лесно  да го исчистите тушот употребувајќи кечап или пак, со Кока-Кола, вашата тоалетна школка да заблеска за само неколку минути…Во продолжение откријте ги 30-те генијални трикови кои ќе го олеснат чистењето на бањата!