3 кратки хорор приказни од кои ќе ви се заледи крвта

Голем дел од нас сакаме да гледаме хорор филмови, но понекогаш нема потреба да седиме пред телевизорот 2 часа за да го почувствуваме стравот. Овие хорор приказни од две реченици се доволни за да не полазат морници.

1.

2.

   

3.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *