Кралицата Летиција не случајно ја нарекуваат „бисерот на Шпанија“. Сопругата на шпанскиот крал важи за една од најелегантните познати дами на светот, при што постојано привлекува со нејзината отменост.

Овој пат, по повод конференцијата на ООН, кралицата Летиција воодушеви со 3 различни модни комбинации за време на 3-дневниот настан, а на нејзиниот стил не ги остави рамнодушни ниту најстрогите критичари.

Погледнете како изгледаше таа: