Следното неверојатно забавно видео ни ги носите 29-те најдобри и најгенијални идеи како повторно да ги употребиме вишокот пластични предмети кои ги чуваме во домот и притоа рециклирањето да го претвориме во нашето ново омилено креативно хоби!