Од правење импровизиран чамец, еколошки тоалет, лесно запалување на оган до тоа како брзо да се спасите од несаканите инсекти на вашата облека, токму следното креативно и практично видео ни открива 28 неверојатно корисни трикови кои секое кампување ќе го направат незаборавно!