Следното супер забавно и корисно видео ви открива 27 извонредни трикови како буквално да станете професионален кројач, и без да имате претходно искуство, покажувајќи ви ги основните техники за шиење.

Покрај техниките, вирутелниот водич ќе ви помогне да научите како да создадете прекрасни цветни дизајни на вашата облека и како да бидете неверојатно креативни на многу едноставен начин: