Искористете го вишокот слободно време во карантин, на еден интересен креативен начин со тоа што конечно ќе најдете решение за проблемот со старите алишта, од кои лесно може да направите модерна облека за вашите деца.

Токму следното уникатно видео ни покажува како тоа да го сториме: