Да се биде родител не е вооопшто лесна задача, па токму следното креативно видео ни открива неколку супер лесни трикови како да го олесните вашето родителско секојдневие. Од тоа како да го поттикнете вашето дете да го испие лекот или да го засака овошејто и зеленчукот: