Секоја година, многумина од нас си ветуваат дека ќе изгубат повеќе килограми. Но, не сите од нас имаат доволно мотивација и волја да почнат да бидат активни и да престанат да јадат брза храна. Сепак, овие луѓе решиле да стават крај на своите лоши навики и да се трансформираат во личностите кои отсекогаш сакале да бидат.