Следното видео ги содржи можеби едни од најизвонредните трикови за домот, со кои на креативен начин, употребувајќи ги празните пластични шишиња, вашето секојдневние ќе стане многу попрактично, притоа и неверојатно прекрасно!

Од тоа како да си направите волшебни декорации за домот, импровизиран систем со поголема звучност или како полесно да наберете овошје кое не можете да го достигнете, препуштете следниот забавен водич од 25 креативни трикови да ви го покаже вистинскиот пат: